Манчестър Юнайтед е готов да изслуша оферти за част от

...
Манчестър Юнайтед е готов да изслуша оферти за част от
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед готов да продаде част от звездите си през януари

Манчестър Юнайтед е подготвен да изслуша предложения за част от най-високоплатените играчи, защото мениджърът Ерик загар Хаг се стреми да обнови тима си и да подсигурява, че е изцяло зает с неговото развиване. Сред тези футболисти попадат Каземиро, Рафаел Варан и Джейдън Санчо, макар че клубът ще бъде подготвен да се раздели и с други играчи, написа The Independent.

Събитията от предходната седмица, когато се появи информация, че мениджърът е изгубил доверието към себе си в съблекалнята, единствено са ускори желанието му да поправи обстановката. На „ Олд Трафорд “ имат вяра, че Тен Хаг към момента се оправя с останките на своите прародители и, че нуждата от пречистване е дълготраен проблем.

Това естествено значи, че не всички от тези играчи, с които клубът е подготвен да се раздели, имат проблеми с мениджъра. Сред тях е Каземиро, който беше считан за същински трансферен удар през предишния сезон, само че съставлява друг вид полузащитник от това, което нидерландецът желае.

Хари Магуайър и Скот Мактоминей през лятото също се считаха за непотребни, само че и двамата съумяха да възродят кариерата си, което е добра вест за Тен Хаг. Със сигурност обаче едвам, откакто Юнайтед продаде част от играчите си, ще преследва нови попълнения, изключително след лято, което включваше съществени разноски. На първо място в листата е централен бранител, като спряганото име е това на Жан-Клер Тодибо от Ница, и евентуално нова осмица.

Manchester United open to offers for star players in January transfer window
— Indy Football (@IndyFootball)
Трансфер на Санчо през януари не би бил изненада, защото крилото сега е изваден от от тима по гледище на Тен Хаг, откакто двамата имаха спор по-рано през сезона. Изданието обаче написа, че бившето дуо на Реал Мадрид Каземиро и Варан, които са вкарани в листата с ненужни, алармират за смяна в метода на Юнайтед.

Юнайтед пръсна 60 милиона паунда, с цел да подпише с Каземиро през август 2022-а година с контракт за четири години и заплата от 300 000 паунда на седмица. Той се потвърди като значим състезател в дебютната си акция, само че изпитва усложнения на моменти през този сезон и сега е отвън терена поради травма.

Варан се причисли към Юнайтед за 34 милиона през лятото на 2021-а година и се бори за мястото си в клуба. Той не е бил титуляр от успеха с 1:0 над Копенхаген на 24 октомври и пропусна успеха над Челси поради болки в гърба. Според информацията зад възможната разлъка с Каземиро и Варан стои и бъдещият съсобственик на клуба сър Джим Ратклиф, който ще управлява спортната активност на Манчестър Юнайтед и желае да построи състав от по-млади и най-вече английски футболисти.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР