Манчестър Сити победи лесно Лестър с 3:1 и се доближи

...
Манчестър Сити победи лесно Лестър с 3:1 и се доближи
Коментари Харесай

Сити отказа Лестър за 20 минути, Холанд вкара два

Манчестър Сити победи елементарно Лестър с 3:1 и се приближи на три точки от водача във Висшата лига Арсенал. Шампионът реши всичко единствено доникъде на първото полувреме, когато вкара и трите си гола. В последния половин час Хосеп Гуардиола направи доста смени и това наруши ритъма на отбора му. Лестър върна един гол и имаше шансове за още, само че ги пропусна. Това беше и дебют за. Поражението оставя отбора 19-и в класирането с едвам 25 точки.

Иначе Джош Стоунс откри в петата минута. В 13-ата Ерлинг Холанд направи 2:0 от дузпа. Норвежецът се разписа още веднъж в 25-ата минута за 3:0 след пас на Кевин де Бройне. Така де Бройне мина границата от 100 асистенции за Сити във Висшата лига. Той е едвам вторият с сходно достижение. Другият е Райън Гигс -162 асистенции за Манчестър Юнайтед.

и 32 във Висшата лига. Повече от него в един сезон във Висшата лига са вкарвали единствено Алан Шиърър и Анди Коул – по 34. Гуардиола обаче смени 22-годишната норвежка машина на полувремето.

Победата е десета подред за Сити във всички шампионати. Лестър пък има единствено две в последните си 15 срещи. Гола за лисиците вкара Келеши Ихеаначу в 75-ата минута. Той удари и греда против някогашния си клуб.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР