Манчестър Сити победи Байерн Мюнхен с 3:0 в първия четвъртфинален

...
Манчестър Сити победи Байерн Мюнхен с 3:0 в първия четвъртфинален
Коментари Харесай

Манчестър Сити демонстрира доминантна игра и надигра Байерн Мюнхен

Манчестър Сити победи Байерн Мюнхен с 3:0 в първия четвъртфинален мач от Шампионска лига сред двата тима. Родри, Бернардо Силва и Ерлинг Холанд бяха точни за спечелилите.

Родри даде задатък на " жителите " в 27-ата минута на стадион " Етихад " в Манчестър. Полузащитникът стреля с вътрешен фалц отвън наказателното поле и топката попадна в далечния горен ъгъл.

Илкай Гюндоган се опита да удвои преднината на домакините, само че Ян Зомер избави. През първото полувреме баварците не записаха прецизен удар. За сметка на това след почивката Едерсон направи 3 спасявания в рамките съвсем 9 минути след удари на Лирой Сане. Ян Зомер пък мазета изстрели на Ерлинг Холанд, Нейтън Аке и Рубен Диаш в първите 13 минути на втората част.

В 70-ата минута възпитаниците на Хосеп Гуардиола се възползва от неточност в противниковата защита. Бернардо Силва засече с глава центриране на Ерлинг Холанд за 2:0.

След като се регистрира с асистенция, Ерлинг Холанд се разписа. Нападателят бе оставен непокрит във вратарското поле и изпрати топката в противниковата врата от непосредствена непосредственост.

Реваншът е на стадион " Аианц Арена " в Мюнхен на 19 април от 22:00 часа.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР