Манчестър Сити планира да инвестира над 300 милиона паунда в

...
Манчестър Сити планира да инвестира над 300 милиона паунда в
Коментари Харесай

От Ман Сити планират нови сериозни инвестиции и разширяване на Етихад

Манчестър Сити възнамерява да влага над 300 милиона паунда в реорганизация на една част от своя “Етихад ”, оповестява локалната преса. Шефовете желаят да разшират второто равнище на едната си естрада със 7700 спомагателни места, като по този метод общият потенциал на съоражението ще доближи до към 61000 места. 

Плановете за преустройството включват още построяването на хотел, затрупан почитател парк, нов феншоп и музей, като всички те също би трябвало да са в кампуса на стадиона. Очаква се с тези проекти, общото финансиране от страна на притежателите на клуба в развиване на инфраструктурата на “гражданите ” да доближи до 1 милиард паунда. Това включва предходни вложения в стадиона, а също по този начин в базата на отбора и публичните центрове към “гражданите ”. 
 Регистрирай се в “Домът на почитателите ” и дай своите прогнози за дербито в Англия сред Манчестър Сити и Ливърпул Регистрирай се в “Домът на почитателите ” и дай своите прогнози за дербито в Англия сред Манчестър Сити и Ливърпул
Шефовете на Манчестър Сити към този момент са провели съвещания с локалната общественост и в този момент се чака да бъдат подадени документите за обезпечаване на позволение. Ако всичко върви по проект, то същинската работа би трябвало да стартира през ноември, а разширението на стадиона да бъде приключено за сезон 2024/25. Предвижданията са останалите строителни действия да приключат година по-късно.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР