Манал Ел Фейтури напусна петия сезон на шоуто след оспорвана

...
Манал Ел Фейтури напусна петия сезон на шоуто след оспорвана
Коментари Харесай

Манал Ел Фейтури се сбогува с пети сезон на X Factor

Манал Ел Фейтури напусна петия сезон на шоуто след оспорвана борба с девойките от Treasures. Трите дами избраха „ Хубава си моя горо “, до момента в който Мели реши да утвърди наличието си на сцената със Strong enough на Шер.

„ За мен беше голямо наслаждение да съм част от X Factor”, показа ангийската актриса.

Вторият лайв концерт се трансформира в същинска приказка с мрачни детайли на Хелоуин и обичани герои от киното.

ВИЖТЕ ПРЕОБРАЗЯВАНИЯТА ВСИЧКИ УЧАСТНИЦИ В НАШАТА ГАЛЕРИЯ

„ Радвам се, че възприемаш нещата, които приказваме по време на подготовката. Беше доста добър. Единственото, което би трябвало да създадем, е да счупим стената сред теб и публиката “, посъветва Криско Теодор, който е един от участниците в тима на хип хоп звездата.



Манал Ел Фейтури порази жури и аудитория с парче на Еминем и Риана и необикновен рап.

„ Тази сцена е една магия и не желая тя да стопира за мен “, показа Ева, която провокира бурни възгласи с ария на SIA. Група Treasures се завърна на сцената, с цел да се оправдава с вокално единение и атрактивна визия.

4Magic се трансфораха в герои от Алиса в страната на чудесата, включвайки към тестето карти с аса и сърца, ария на Лейди Гага. Четирите дами за първи път посяха подозрение в журито, което показа, че чака да види още веднъж безкомпромисното им наличие.



Adam Lambert се оказа предизвикателство за Иван Димитров, който се озова на кръстопът сред сериозна режисура и осожбеностите на песента. Милена Цанова излезе от зоната на комфорт, показвайки по-обрана страна във вокалното си показване.

„ Най-убедителното вокално осъществяване и наличие за вечерта. Прикова погледа ми и не те изпуснах до края! “, съобщи Заки за осъществяването на Йоана, която влезе в ролята на Калиси от Game of Thrones.



Именно това осъществяване сплоти журито във висока оценка след полемиката за показване на други финалисти. „ Възхищавам се на издържливостта ти. Мога единствено да кажа на публиката: “Внимание, има страховит актьор на сцената! “, беше комплиментът на Саня към Джини, която трансформира Sweet Dreams в свое парче.

Не пропускайте Нощта на българската ария в третия лайв концерт на X Factor „ Сътворението на звездите “ в неделя от 20:00 ч. по NOVA.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР