Мама си отиде с болка! Мислеше за мен и се

...
Мама си отиде с болка! Мислеше за мен и се
Коментари Харесай

Дъщерята на Стоянка Мутафова със сензационни разкрития за последните часове на майка си

" Мама си отиде с болежка! Мислеше за мен и се бореше да оцелее най-малко още година-две. Искаше да живее поради мен, нейната щерка. Каза ми: " Обичам те! ", и повече не я видях! " Това показа пред " България Днес " дъщерята на Стоянка Мутафова - Мария Грубешлиева, която на 6 декември ще направи помен за две години от загубата на великата актрисата.

" Няма да поканвам съответни хора. Ако някой желае да пристигна, ще създадем помена в понеделник от 13,00 часа в църквата " Въздвижение на Свети Кръст Господен ". Намира се против хотел " Маринела ". Събитието не е радостно, с цел да се тръби. Очаквам околните на Стоянка и нейни другари, които ще се сетят за нея ", сподели още актрисата от Младежкия спектакъл.

 Евгени Боянов с изключение на управител бе и персонален другар на Стоянка и щерка й

Евгени Боянов с изключение на управител бе и персонален другар на Стоянка и щерка й

Мария Грубешлиева си спомни, че малко преди да си отиде майка й, тя се тормозила главно за нея, поради това, че ще остане сама. " На кой да те оставя бе, майко ", казвала Стоянка, а последното й предпочитание било към мениджъра на двете дами - Евгени Боянов. " Тя искаше той да ми помогне да си стъпя на краката, да не ме изоставя и в полза на истината той го направи ", сподели още Муки. Тя и Евгени Боянов и до през днешния ден са другари и постоянно си спомнят за великата актриса.

От Сатиричния спектакъл няма да вършат помен на Стоянка Мутафова. Директорът на трупата Калин Сърменов и състава обаче се готвят за отбелязването на 100-годишнината от рождението на актрисата, което ще е на рождения й ден - 2 февруари. Тогава холограма с госпожа Стихийно злополучие ще се появи на сцената на Сатиричния спектакъл, а паралелно с нея ще излезе цялата натрупа. Младите артисти ще стартират " игра " и " подаване на реплики " с холограмата на Стоянка и по този начин ще се допрян до големия комедиен гений на умрялата актриса. От управата на театъра към този момент са намерили компания, която да реализира плана. За " България Днес " Сърменов сподели, че, въпреки и високотехнологичен, планът няма да коства прекомерно скъпо, тъй като с компанията са се договорили за отстъпки и Сатирата ще обезпечи единствено някои консумативи.

Междувременно до датата на честването следва и улица " Люботрън " в столичния кв. " Лозенец ", където огромната актриса живя, да бъде преименувана на Стоянка Мутафова. Мениджърът на звездата Евгени Боянов и щерка й считат, че никой няма да се усеща подценен, защото на името на Георги Калоянчев, който приживе бе жител на апартамент в същия вход, към този момент има кръстена улица в родния му град Бургас.

Вече е завършил и състезанието за план за възпоменателна монета с номинал 2 лв., отдадена на комедийната прима. За 100-годишнината ще бъде издадена и пощенска марка с облика на Стояна.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР