Мълвата за раздялата между Красен Кралев и Виктория Петрова отдавна

...
Мълвата за раздялата между Красен Кралев и Виктория Петрова отдавна
Коментари Харесай

Тв иконата Виктория Петрова - зарязана от Красен Кралев заради 20-годишна?

Мълвата за раздялата сред Красен Кралев и Виктория Петрова от дълго време витае в общественото пространство, само че до момента не е била публично доказана.

По всичко проличава обаче, че някогашния министър и чаровната водеща на Би Ти Ви към този момент не са дружно. Свидетели даже настояват, че предприемачът е бил видян на интимна вечеря със засукана млада дама, единствено с няколко години по-голяма от дъщеря му Криси.

„ Тя стоеше неуместно до него. Изглеждаха като татко и щерка, само че бе повече от ясно, че той има по-специален интерес към нея ”, разясняват очевидци, които са засекли двойката в известно заведение.

Клюката гласи, че напоследък Кралев залитал главно по млади дами при започване на 20-те им години. При все, че самият той към този момент е на 55, това не му пречело да се заглежда по „ агнешкото ”. Точно тези негови забежки довели до раздялата му с Виктория Петрова, за която се приказва от месеци.

Журналистката не открехва завесата над персоналния си живот и надали ще направи коментар по тематиката, само че даже и сътрудниците й са засекли смяна в настроението й.
„ Може би първоначално е била щастлива с него, само че през последните години от връзката им изглеждаше тъжна и унила ”, гласят мненията в нюзрума на Би Ти Ви.

Виктория е на 44 и има един провален брак зад тила си с оператора Добромир Иванов. Тя по този начин и не съумя да се снабди с правоприемник. По въпроса за децата се разминала и с Красен – новинарката от дълго време мечтаела за бебе, до момента в който неговата щерка към този момент е огромна и той нямал желание занапред да сменя памперси.

Кралев и Петрова изкараха дружно 6 години, през което време се разделяха и събираха неколкократно.
Според близки до новинарката връзките им към този момент били тотално изчерпани и нямало връщане обратно. В началото на връзката им всичко било идеално, само че най-после толкоз се отдалечили, че някогашния министър почнал да кръшка, а Виктория се съсредоточила върху работата си.

Красен и чаровната водеща са разказвали, че се срещнали в Би Ти Ви. Той таман бил станал министър на спорта и взел участие в предаването „ Лице в лице ” с Цветанка Ризова. Пред студиото срещнал Вики, която се спряла да побъбри с пиарката му. Тя учтиво ги показала един на различен и даже възкликнала: “Как е допустимо да не се познавате, в случай, че и двамата сте от Варна, и двамата имате общо с медиите? ”

Преди министерското кресло Кралев е притежател на рекламна организация и на няколко осведомителни уеб страницата.
След тази спонтанна среща в коридорите на медията министърът се сдобил с телефонния номер на журналистката и я поканил на кафе. Тя нерешително отказала, само че той не се предал елементарно и станал настойчив. Накрая синеоката брюнетка склонила да се види с него, само че авансово порязала желанията му, като декларирала, че е доста заета и срещата им няма да продължим дълго.

На процедура обаче се случило тъкмо противоположното - двамата толкоз си паснали и по този начин се улисали в изчерпателен диалог, че не усетили по кое време са минали цели четири часа.
След време предприемачът споделил пред другари, че Виктория от дълго време привлякла интереса му. Преди да се срещнат персонално, той следил развиването й. Забелязал я още в телевизия " Европа ", където почнала кариерата й.

За първи път двамата се появиха дружно на театрално зрелище в родния им град Варна. Тогава Петрова срещнала Кралев със фамилията си и всички останали очаровани от него. Малко по-късно обществено оповестиха връзката си. Водещата побърза да се нанесе при избраника си и връзките им бяха безоблачни допреди няколко години, когато се понесоха първите клюки за раздялата им.

Източник: Уикенд
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР