Малкото градче Дълси, Ню Мексико (САЩ), има население от по-малко

...
Малкото градче Дълси, Ню Мексико (САЩ), има население от по-малко
Коментари Харесай

Мистериозно подземие: къде е „тайната лаборатория на хора и извънземни

Малкото градче Дълси, Ню Мексико (САЩ), има население от по-малко от 3000 души, само че от дълго време е източник на продължаващи разногласия измежду хората, които имат вяра в теориите на конспирацията и съществуването на извънземни. 

Говори се, че подземен в Дълси се намира загадка извънземна база, където се допуска, че извънземни същества и хора са се обединили, с цел да организират опити, пише Daily Star. Колкото и налудничаво да звучи, изказванията за странни събития се появяват за първи път през 1979 година с помощта на предприемач на име Пол Беневиц. Той беше член на Организацията за проучване на въздушни явления, която организираше цивилни следствия на НЛО. Като част от работата си американецът направи няколко смели изказвания за Дълси, основани, както той твърди, на строго секретни отчети.

Въпреки че Беневиц в никакъв случай не сподели от кое място идва, той беше безапелационен, че има загадка подземна база в Дълси и че тя се употребява както от извънземни, по този начин и от военните на Съединените щати за осъществяване на безчовечен и жестоки опити върху хора.
 Град Дулса в Съединени американски щати, секретна база, извънземни, лаборатория, извършени опити, подземен, военни, град, Дулса Твърди се, че подземен е скрита загадка база Снимка: The Center for Land Use Interpretation
През 1981 година предприемачът написа писмо до сенатора на Съединените щати, в което разказва всичко, което е съумял да разбере.

„ Знаех къде са извънземните бази в северно Ню Мексико, в центъра на резервата Jicarilla Apache, на 4,5 благи северозападно от Дълси, Ню Мексико. Знаех, че някой в ​​армията е сключил договорка с извънземните преди няколко години, давайки земя, добитък и така нататък, в подмяна на технология под формата на транспортен съд с нуклеарен мотор, както и основаване на обширна американска база наоколо за тестване на кораба. Някъде в края на 79 или началото на 80 година имаше спор за оръжия и военни напуснаха базата; крайната позиция на хората е незнайна. Имам публични фотоси на NASA U2 CIR (цветен инфрачервен) с доста висока резолюция, както и фотоси на ниско равнище и земя, показващи базата във всички детайлности (снимки, получени законно посредством UNM, Университет на Ню Мексико) ", написа американецът.
 Град Дулса в Съединени американски щати, секретна база, извънземни, лаборатория, извършени опити, подземен, военни, град, Дулса Град Дълси в Ню Мексико, САЩ Снимка: Гугъл Maps
Според него дизайнът на кораба, за който е подписан договорът, изостава от извънземната технология с повече от тридесет години. Той също по този начин заяви за две дами и дете покрай Остин, Тексас, които са били изложени на сериозна радиация отблизо разстояние от кораба.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР