Малко след като стана ясно, че Христо Шопов е арестуван

...
Малко след като стана ясно, че Христо Шопов е арестуван
Коментари Харесай

Софиянец твърди: Христо Шопов заплаши и мен с пистолет пред Икеа!

Малко откакто стана ясно, че Христо Шопов е задържан поради заплашване на жена с револвер, във Facebook се появиха мнения на други хора, които също настояват, че фамозният артист им е вадил револвер. Според изумителния роман на един от потребителите, звездата от " Страстите Христови " искрено го заплашил, че ще го простреля пред магазина на „ Икеа “ в София. Ето какво споделя той:

„ Имах конфликт с този човек наскоро. Преди няколко месеца на паркинга на " Икеа " му направих забележка, че е паркирал погрешно и блокира входа на дребния открит паркинг. Той ми се развика: " Ей в този момент ще извадя револвера и ще те гръмна на място "... Побеснях! Наложи се да го стисна за гушата и да го затисна с вратата на личната му кола, че да се успокои. Като го пуснах, продължи да се пеняви и да вика: " Сега ще видиш какво ще стане “, споделя пострадалия за конфликта си с артиста.

Друга жена, показала се като Цвети, пък споделя: " И аз имах конфликт с него преди няколко седмици на паркинга пред един мол. Напсува ме жестоко, тъй като не съм можела да паркирам и съм го бавела. Нарече ме по какъв начин ли не... Слязох от колата и отидох при него да го запитвам за какво псува по този начин грозно една жена, а той още повече се вбеси. Посочи жабката и сподели: " Марш от тук, ма! Ей там държа револвера, даже няма да изстрелвам - единствено ще те цапна с него и си дотук "! Потресох се от тази експанзия! Човекът явно е рисков... ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР