Малко след 8.00 ч. тази сутрин започна ремонтът на релсовия

...
Малко след 8.00 ч. тази сутрин започна ремонтът на релсовия
Коментари Харесай

Сменят трамвайни релси при ул. Екзарх Йосиф и ул. Искър в София, движението се променя

Малко след 8.00 ч. тази заран стартира ремонтът на релсовия път на трамвай 20 и 22 в сектора сред ул. " Искър “ и ул. " Екзарх Йосиф “. Причината е, че тя е износена и ремонтът е належащ, обясниха служащите на обекта.

Проблемния сектор от релсовия път ще бъде сменен с нови линии. Това би трябвало да се случи в дните от 4 до 6 септември.

А през това време трамваите, движещи се по линия № 20 и 22, ще се движат по съкратен маршрут надлежно от трамвайно хранилище " Искър “ до Младежки спектакъл, в двете посоки и от Автостанция " Изток “ до Младежки спектакъл.



Разкрива се и краткотрайна автобусна линия 22-ТМ с маршрут: от ж.к. " Западен парк “ (крайна станция на автобусни линии № 72 и 77) по ул. " Западна “, ул. " Кубан “, бул. " Възкресение “, наляво по бул. " Константин Величков “, като в сектора от преди спирка " Ул. Освобождение “ до бул. " Александър Стамболийски “ рейсовете ще се движат в споделеното трасе, както рейсовете от линии № 11 и 83, на кръстовището с бул. " Александър Стамболийски “ рейсовете се включват в автомобилното платно), надясно по бул. " Тодор Александров “, през площад " Независимост “ по бул. " Княз Александър Дондуков “, наляво по ул. " Бачо Киро “, наляво по ул. " Искър “, наляво по ул. " Веслец “, надясно по бул. " Княз Александър Дондуков “ и по маршрута до ж.к. " Западен парк “.



СНИМКИ: БГНЕС
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР