Малко преди Коледа Златка Райкова отвори вратите на новия си

...
Малко преди Коледа Златка Райкова отвори вратите на новия си
Коментари Харесай

Златка Райкова с тузарска къща за 1 милион

Малко преди Коледа Златка Райкова отвори вратите на новия си дом.

Жилището е оценено на близо един милион лв., твърди " Галерия “. То е обзаведено по финален вик на модата. В къщата няма елементарни сувенири, статуетки и картини за декорация, а всеки предмет е оценен на висока стойност по избор на половинката на златка – тенисиста Карен Хачатрян.

Основната им всекидневна, с кухненско пространство, е обзаведена в тъмна палитра с преобладаващи нюанси на черно, графит, ярко сиво и бежово. Френските прозорци и впечатляващата панорама са подчертани от дълги пердета струващи няколкостотин хиляди. Спалнята и останалата част от вкъщи им се придвижва към по-светлата гама. В момента те трансформират част от жилището, а повода е идващият член на фамилията.

По-рано Златка разгласи, че ще става майка за повторно. Според осведомени тя чака момче. Карен, който поставя грижи за първородното й дете – Благой-младши, плод от любовта на Злати с Благой Георгиев, упорствал да се изградят стаи за двете момчета. Източници настояват, че Златка забременява по време на сантименталната си отмора на о. Санторини. 

Следващото им странствуване било до Миконос, където Карен паднал на коляно и предложил брак на обичаната си. Последният им по-далечен вояж бил до Малдивите, откъдето русата хала се пусна на няколко фотоси с едър стомах.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР