Малко повече от три месеца остават до изборите за нов

...
Малко повече от три месеца остават до изборите за нов
Коментари Харесай

Защо ще гласуваш на евроизборите? Обясни и спечели ГОЛЕМИ НАГРАДИ

Малко повече от три месеца остават до изборите за нов Европейски парламент. А те ще се неповторими – тъй като за пръв път има понижаване на евродепутати, поради Brexit.
Проектът " Европа те чува. Гласувай! " дава опция на всеки младеж ( сред 18 и 29-годишна възраст ) да изрази себе си и да покаже, че не чака различен да ръководи живота му.
Разкажи ни и ни убеди за какво е значима Европейската концепция, за какво е значимо да гласуваш на европейските избори на 24 май – посредством фотография, документално или даже посредством видео. Бъди деен и изобретателен, завоюва – екскурзия в чубина и посещаване на Европейския парламент, видеокамера, фотоапарат или телефон! Запознай се в детайли с изискванията на състезанието ТУК! Регистрирай се в платформата на адрес http://ttimv.eu/BSoP и ни изпрати своя неповторим линк дружно с материала за присъединяване в състезанието на имейл:.
И с цел да ти подскажем хрумвания, с цел да вдъхновим - ето какво и един МАТЕРИАЛ, показващ в необятен аспект по какъв начин се приготвя Европейският съюз за евроизборите 100 дни преди значимата дата!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР