Малко по-късно ще стане ясно името на 58-ия победител в

...
Малко по-късно ще стане ясно името на 58-ия победител в
Коментари Харесай

Кой ще стане Футболист на годината? Гледайте на живо в Sportal.bg и Sportal TV

Малко по-късно ще стане ясно името на 58-ия победител в анкетата за " Футболист на годината " в България за 2018 година. Церемонията стартира в Централния боен клуб в София от 18:30 часа и ще бъде излъчена директно в Sportal.bg, Sportal TV, обществените медии на Sportal.bg и Novini.bg, както и в формалната фейсбук страница на националните тимове Team Bulgaria.

Вече са ясни имената на тримата кандидати за премията. Това са Георги Петков от Славия, Кирил Десподов от ЦСКА-София и Тодор Неделев от Ботев (Пловдив). Някой от тях ще грабне трофея тази вечер, като ще смъкна от трона Ивелин Попов, който завоюва в последните три издания на анкетата.

На церемонията ще бъдат наградени и тримата най-хубави треньори на България, както и най-хубавите футболисти в българското състезание за 2018 година. Ще има премия за най-хубавия вратар, най-хубавия бранител, най-хубавия полузащитник и най-хубавия нападател. Най-добрият чужденец в шампионата също ще получи трофей, както и най-преспективният роден гений.

Отново ще бъде отличена и най-хубавата футболистка на България в женския футбол. За трета поредна година ще бъде връчена и специфична премия " Лъвско сърце – Трифон Иванов ". Приз ще има и за създателя на най-красивото попадение по родните терени през миналата година. Ще бъде връчена и годишната премия за " Развитие " от Весела Лечева.

В обичайна анкета гласоподаваха 118 спортни публицисти, представители на 48 медии. 58-ата анкета " Футболист на годината " се провежда в партньорство от " Дакс Медия ", Българската асоциация на спортните публицисти и Българския футболен съюз.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР