Малко кученце порода чихуа-хуа в било откраднато от автомобил, паркиран

...
Малко кученце порода чихуа-хуа в било откраднато от автомобил, паркиран
Коментари Харесай

Откраднаха куче от кола в Пловдив! Стопанката подозира ОПГ за кражба на домашни любимци

Малко кученце порода чихуа-хуа в било откраднато от автомобил, паркиран на ул. " Скопие " в Пловдив, наоколо до кръстовището с Кукленско шосе.

По думите на стопаните домашният любим е бил похитен през вчерашния ден следобяд към 16 часа. Прозорецът на автомобила, в който кученцето е било оставено за малко, е бил свален леко, с цел да влиза въздух.

" Явно някой се е протегнал и я е извадил от колата. Кари е на 9 месеца - и различен път е оставяна в колата, само че е доста страхлива и в никакъв случай не би скочила. Въпреки това обиколихме целия квартал, няма и диря от нея. Със сигурност е открадната. Моля, в случай че някой я види, да алармира ", прикани София Маджарова, собственик на кучето.

Жената предлагам парично заплащане, при положение, че някой върне домашния ѝ любим. За контакт Маджарова остава и телефонен номер: 0894051005.

Пловдивчанката има опасения, че става дума за проведена незаконна група, която се занимава професионално с обири на породисти кучета за тяхната препродажба. Днес от двор в центъра на Пловдив е изчезнало безследно кученце от същата порода.

" Търгуват се по 1000 лв., явно могат да се създадат бързи пари ", уточни София.

Другото изчезнало кученце се споделя Джери и е изчезнало от двор на къща на ул. " Драган Цанков ". Джери също е чихуа-хуа и макар че стопаните му са претърсили целия периметър към парцела, кученцето не е намерено.

" Това не е просто куче, а малко дете, член на фамилията ", споделя Джамиля, която е господарка на Джери.

Снимки на Кари:



Снимки на Джери:

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР