Малко е рано да се каже, че има нова четворна

...
Малко е рано да се каже, че има нова четворна
Коментари Харесай

Стефан Янев: Няма нова четворна коалиция

Малко е рано да се каже, че има нова четворна коалиция, по-скоро това е коалиция за избор на ръководител. Това сподели водачът на партия " Български напредък " Стефан Янев, съобщи кореспондент на Агенция " Фокус ". 

По думите му това,  това което през днешния ден се видя при избора на ръководител на Народно събрание, е коалиция, която през днешния ден е изпълнила тази задача, оттова нататък ще се види какъв е идващия ход на Народното събрание - дали ще опита да сформира коалиция или структура за съставяне на държавно управление,  или както многото хората, които се изказаха дори от трибуната - животът на този парламент ще е къс. Нека да изчакаме и да забележим, съобщи Янев.

“Ние не сме участвали в тази група, поради групата, а поради правилото, който казахме още в първия ден, че ще подкрепим кандидатура, която събира болшинство “, добави Янев.

" Предложихме вид, при който да се излъчи такава кандидатура, която да е оптимално сплотяваща и дай Боже да е подкрепена от 240 народни представители. Очевидно такава не намерихме досега. Кандидатурата на Вежди Рашидов беше тази, която събра тази поддръжка, тъй че това е правилото ", съобщи той.

" Ако съм отрил топлата вода, това е видяно късно. Смисълът на диалога на Народното събрание, смисълът на взаимоотношението сред партиите идва от това да се върви към решения. Всяко едно такова,  което е свястно и което може да бъде регламентирано, е добре пристигнало ", добави Янев.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР