Малкият Ото очаква младите почитатели на класическата музика и техните

...
Малкият Ото очаква младите почитатели на класическата музика и техните
Коментари Харесай

Как да спечелиш с Менделсон

Малкият Ото чака младите фенове на класическата музика и техните родители на 21 януари от 11.30 ч в зала " България ", с цел да ги запознае с композитора Менделсон.

Концертът е третият от тазгодишния сезон на поредицата " Фортисимо Фамилия ", който споделя на децата за музиката и инструментите.

На сцената ще излязат оркестърът на Софийската филхармония под диригентството на Инна Диловска, а в ролята на джуджето-великан Ото е Герасим Георгиев-Геро.

Гледай и отговори

Сега " Детски Дневник " и уредниците на концерта от " Фортисимо Фамилия " ви дават опция да спечелите и безвъзмезден билет за концерта, до момента в който се забавлявате с видеото, в което Иван Юруков влиза в ролята на Менделсон, с цел да ви зададе един въпрос.

Дайте правилен отговор в анкетата най-долу в публикацията и може да бъдете късметлията, който ще завоюва безвъзмезден фамилен билет (за до двама родители и две деца) за концерта.

За да участвате в конкуренцията, би трябвало да сте регистриран консуматор в id.capital.bg. Обърнете внимание, че уеб сайтът на " Дневник " разрешава да гласоподават и читатели без регистрация в мрежата id.capital.bg, само че жребият по-късно ще бъде изтеглен единствено сред тези, които са дали своят вот през потребителски профил.

Анкетата ще бъде дейна до 23.59 ч. на 17 януари, а на идващия ден ще бъде разгласен печелившият.

В играта не могат да вземат участие работещи за " Икономедиа " и техните фамилии.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Музика с "Фортисимо " (4)Анкета > Как е цялостното име на композитора Менделсон? Гласуване
/ Резултати
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР