Малка кухня може да бъде удобна и функционална. При изграждането

...
Малка кухня може да бъде удобна и функционална. При изграждането
Коментари Харесай

25 идеи как да направите малката кухня по-удобна и практична

Малка кухня може да бъде комфортна и функционална. При построяването на тази стая е значимо да употребявате всеки сантиметър от площа умно, а по-късно същински ще се наслаждавате на резултата, написа zajenata.bg.
Специално за вас подготвихме няколко хрумвания за дизайна на дребна кухня. Нашите съществени насоки са деловитост и минимализъм. Как да се поберат всички нужни мебели и да не се жертвате комфорта си - прочетете нататък.Как да извършите една дребна кухня по-удобно и практичнаКухнята от неръждаема стомана от дълго време не е обвързвана с индустриалния интериор. Изглежда стилна, скъпа и най-много просторна!
 Как да извършите една дребна кухня по-удобно Ъглова кухня
 Как да извършите една дребна кухня по-удобно Това е жизнерадостен план на мини-кухня. Ако отделим зоната за готвене с дъга, ще имаме и столова.
 Как да извършите една дребна кухня по-удобно Разделянето на площта за готвене от трапезарията може да бъде без стени. Достатъчно е да извършите един бар плот вид " остров ", екипиран с всички нужни устройства.
 Как да извършите една дребна кухня по-удобно Функционални шкафове, в които можете да поставите всички нужни принадлежности - нашите съществени помощници.
 Как да извършите една дребна кухня по-удобно Ако оформлението на кухнята има дребна ниша, то може да се трансформира в уютна столова.
 Как да извършите една дребна кухня по-удобно Практичен парапет на прозореца като работна повърхнина.
 Как да извършите една дребна кухня по-удобно Мек ъгъл не е подобаващ за всяка кухня. Понякога една дребна маса със столове заема доста по-малко място.
 Как да извършите една дребна кухня по-удобно Включете зоната в коридора. Поставете няколко рафта: те ще оказват помощ за облекчение на пространството посредством вдишване на някои от кухненските такъми.
 Как да извършите една дребна кухня по-удобно Бар на две равнища е другия тип работна повърхнина, която може да трансформира столова в много практично местенце
 Как да извършите една дребна кухня по-удобно Кухня с вградени уреди: уредите заемат минимално пространство и няма нищо ненужно
 Как да извършите една дребна кухня по-удобно Ако не можете да закупите вградената технология, пробвайте да увеличите оптимално работните повърхности. Например, тв приемникът може да бъде комплициран на стената, а микровълнова печка - сложена в долап.
 Как да извършите една дребна кухня по-удобно Плъзгащите маси са просто незаменими при дребна повърхност. Практични и скрити - не е ли отлично?
 Как да извършите една дребна кухня по-удобно Прибиращ се долап за предпазване - просто възвишен за дребна кухня. Кухненските принадлежности не се виждат, само че постоянно са разполагаем.
 Как да извършите една дребна кухня по-удобно Удобен и стилен
 Как да извършите една дребна кухня по-удобно В допълнение, доста моден!
 Как да извършите една дребна кухня по-удобно Подправки, зърнени храни и други насипни артикули могат да се съхраняват тук
 Как да извършите една дребна кухня по-удобно Прибиращата се дъска за рязане е постоянно на разположение и не затрупва работната повърхност. Тук има дупка и за боклука дори.
 Как да извършите една дребна кухня по-удобно шкафове с функционални порти, където можете да поставите доста неща.
 Как да извършите една дребна кухня по-удобно Откритите лавици с красиво подредени неща няма да скапват цялостния образ на кухнята, а ще донесат специфичен комфорт.
 Как да извършите една дребна кухня по-удобно Кухненският бокс може да бъде много проблематично място за творчество. Накъдето да се обърнеш и фамилията непрестанно се върти към теб. А в такава работна зона ще бъдеш единствената пълноправна стопанка
 Как да извършите една дребна кухня по-удобно За малко семейство можете да си поставите плот с 2 котлона и да спестите място.
 Как да извършите една дребна кухня по-удобно Мебелите с гланцова повърхнина отразяват светлината и по този метод образно уголемяват пространството.
 Как да извършите една дребна кухня по-удобно Друг избавител за образна агресия на пространството са металните отразяващи повърхности. Те вършат кухнята по-изчистена и елегантна.
 Как да извършите една дребна кухня по-удобно Организирайте работното пространство по подобен метод, че да разполагате с всичко належащо.
 Как да извършите една дребна кухня по-удобно
Както виждате, дребна кухня не е присъда. Дори и на 4 квадратни метра можете да организирате комфортен уъркшоп, с цел да създадете същинска кулинарна магия.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР