Мълчанието може да е злато. А за Майли Сайръс то

...
Мълчанието може да е злато. А за Майли Сайръс то
Коментари Харесай

Майли Сайръс с изповед за алкохола, наркотиците и тежката операция, която преживя

Мълчанието може да е злато. А за Майли Сайръс то е било същински подарък. Изпълнителката на " Wrecking Ball " претърпя интервенция на гърлото си в края на предходната година и точно оттогава е трезва, чиста и с нови цели, споделя Billboard.

Виж още: Защо упрекнаха Адел в културно заграбване? Певицата качи фотография, която стана мотив за скандал

Всъщност признанията идват от самата певица, която беше посетител на подкаста на Джо Роган и даде някои откровени отговори на персонални въпроси. Тя приказва намерено за използването на опиати, алкохол и това по какъв начин зависимостта ѝ е повлияла на фамилията ѝ. В края на предходната година пък се подложи на интервенция на гърлото. Първо усетила, че гласът ѝ се трансформира. После пристигнала и диагнозата - гласните ѝ струни се подували поради съществуването на течност в тях.

Виж още: Изненада: Ед Шийрън стана татко! Със брачната половинка му избраха в действителност необичайно име за детето

Майли Сайръс си дала сметка, че гласните струни са като лицето, което събира бръчки и споделя истории. Днес тя е по-голяма, по-мъдра и към този момент не страда от махмурлуци. " Вече не пуша и съм изцяло трезвена. Последно пих преди интервенцията, след това разбрах какво предизвиква алкохолът на гласните струни ", признава тя. 

Виж още: Нищо по-красиво от естественото: Кейти Пери със фотография по долни дрехи единствено дни след раждането

" Не беше загадка, че бях на празненства непрекъснато, когато бях на 20 и малко години. Не просто пушех цигари, само че опитах с опиати, трева. Кулминацията беше екстази и шмъркани на линии в банята ", споделя тя, само че и добавя, че през днешния ден е горда да съобщи, че е напълно друга оттогава. 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР