Малайзийската принцеса Тунку Аминах и Денис Мухамад Абдула - холандец,

...
Малайзийската принцеса Тунку Аминах и Денис Мухамад Абдула - холандец,
Коментари Харесай

Като в приказката, но наобратно: Истинска принцеса си взе обикновен мъж за съпруг

Малайзийската принцеса Тунку Аминах и Денис Мухамад Абдула - холандец, приел исляма - се венчаха на обилна гала в град Джохор Бахру, Малайзия. На сватбата, която се провела в двореца Серене хил, участвали над 1200 члена от аристократичното семейство. Тълпите пък гледали обилната гала на огромни екрани, разположени на градския площад в Джохор Бахру, написа Вести бг.
Тя е единствената щерка (от шест деца) на султан Ибрахим Исмаил от Джохор. Присъствали са също родителите на младоженеца - Мартин и Хенриет Вербаас, неговият брат и сестра, както и близки другари на фамилията.

Денис Мухамад сложил брачен пръстен на Тунку Аминах в специфична стая в двореца.

В сходство със сватбените обичаи в Джохор, двойката целунала ръцете на родителите, лелите и чичовците си в символ на почитание.

По време на блестящата гала, двойката седяла на богато и доста деликатно украсени столове. Членове на фамилията ръсели розови листчета върху ръцете им и ги пръскали с ароматизирана вода и жълт ориз.

Роден като Денис Вербаас в град край Амстердам, младоженецът е получил работа като модел в Сингапур.

Баща му работи като цветар и майка му в магазин за облекла. Той приема исляма през 2015 година, а през днешния ден работи във компания за недвижими на парцели. Преди това бил и управител на футболен клуб в Сингапур.

28-годишният Денис се срещнал с 31-годишната принцеса в кафене, до момента в който работел още като управител.

Около три години по-късно, откакто приел исляма и се отказал от християнското си име Денис Вербаас, холандецът се сгодява за принцесата.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР