Малък фен нахлу на терена след мач между отборите на

...
Малък фен нахлу на терена след мач между отборите на
Коментари Харесай

Малко момче излъга баща си, за да нахлуе на терена и да утеши вратаря ВИДЕО

Малък почитател нахлу на терена след мач сред тимовете на Дефенса и Бока Хуниорс от шампионата на Аржентина. За разлика от други случаи - в този малчуганът разтопи сърцата на всички на стадиона и освен.

Домакините удържаха именития си противник до последно, само че в добавеното време на срещата, секунди преди последния съдийски сигнал, нападателят на Бока Луис Васкес стреля тъкмо и донесе успеха на тима си.

Вратарят на Дефенса Есикиел Унсейн одобри това тежко и падна на колене, и се просълзи. Изненадващо млад почитател нахлу на терена, изтича до него и му даде единственото нужно нещо в сходен тежък миг, а именно прегръдка.

Моментът беше извънредно специфичен и никой от стюардите дори не си намерения да го прекъсне. След мача момчето беше разпознато, то е 12-годишно хлапе, доведено на мача от татко си. Момчето е огромен почитател на Унсейн и е излъгало татко си, че отива до тоалетна, само че вместо това е отишъл да утеши обичания си състезател.

A special moment last night as a young child runs onto the pitch to embrace former Newell’s goalkeeper Ezequiel Unsain (now of Defensa y Justicia).

Unsain conceded a goal in injury-time after keeping Boca Juniors scoreless for 90 minutes.
— Newell`s Old Boys - English (@Newells_en)
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР