„Максим“ е един от лидерите на световния пазар в сферата

...
„Максим“ е един от лидерите на световния пазар в сферата
Коментари Харесай

Как може да печелиш с личния си автомобил в София?

„ Максим “ е един от водачите на международния пазар в областта на транспортните поръчки. Службата се развива интензивно в България и търси нови сътрудници в столицата на страната. Нека разбираем за какво това е преференциално и по какъв начин може да си осигуриш приходи над междинната работна заплата в София.

3 аргументи да избереш „ Максим “

1. Службата „ Максим “ предлага комфортни условия за съдействие: свободен график без норматив за броя изпълнявани поръчки. Можеш да превозваш пасажери в комфортно за теб време и при нужда да съчетаваш това с главната си работа. При което по-голямата част от извоюваните пари са твой персонален приход. За услугите на службата се заплащат единствено 5% от цената на изпълнената поръчка.

2. Работите посредством комфортно мобилно приложение Taxsee Driver. Приложението пресмята авансово цената и дефинира маршрута на пътуването, демонстрира най-близките поръчки, спомага за понижаване на празния пробег, икономисва време и гориво. В приложението има доста функционалности, които разрешават да извършваш всички нужни дейности без присъединяване на оператор и посещаване на офиса. Всичко това доста улеснява работата.

3. Важен фактор са също надеждността и престижът на нашата компания. „ Максим “ е интернационална работа за поръчки, която с изключение на в България работи в още 10 страни. Клиентите я употребяват с готовност, по тази причина поръчките са доста. А колкото повече са поръчките, толкоз е по-голям приходът.
Можеш да изчислиш прихода си благодарение на уеб страницата калкулатор www.maximdriver.com.

За задачата се избира градът, класът на автомобила, разходът на гориво и продължителността на работа. Пак на този уебсайт може да се ревизира какъв брой поръчки ще са задоволителни, с цел да спечелиш сумата, която ти е нужна.

3 съвета за по-ефективна облага от поръчките

„ Максим “ има интерес неговите сътрудници да печелят добре, по тази причина сме подготвили няколко елементарни съвета за начинаещи водачи. Те могат да създадат работата ти по-ефективна.

1. Поемай най-близките поръчки, с цел да намалиш празния пробег.
„ Максим “ предлага тези поръчки, които са най-близо да местонахождението на лидера. В настройките на приложението Taxsee Driver можеш да активираш автоматизирано задаване на такива поръчки. Като резултат, всеки идващ клиент ще се намира покрай крайния адрес на предната поръчка. По този метод няма да губиш време за търсене на поръчки и ще пестиш гориво.

2. Не отхвърляй поръчки за къси дистанции.
Една от най-честите неточности е да се пренебрегват евтините поръчки за разстояние от два-три квартала. Водачите считат, че печелят малко от такива пътувания и стоят без работа в очакване на по-изгодни поръчки. Всъщност по този метод те губят времето си на вятъра. Няколко къси пътувания могат да ти донесат повече облага, в сравнение с едно дълготрайно.

3. Работи, когато има доста поръчки.
Търсенето на таксиметрови услуги зависи от часа, деня от седмицата, атмосферните условия. В пиковите часове хората отиват на работа и се връщат у дома, в почивните и празнични дни се насочат на отмора, в дъждовно време не желаят да вървят пешком или да употребяват публичен превоз. Броят поръчки в службата „ Максим “ през тези интервали се усилва няколкократно. Остава ти единствено да ги изпълняваш една след друга. А колкото повече са изпълнените поръчки, толкоз е по-голям приходът ти.

Как да станеш сътрудник

За да започнеш съдействие със службата „ Максим “, попълни анкетата в раздела „ За водачите “ на уеб страницата www.taximaxim.bg .

С теб ще се свърже управител от офиса, с цел да обсъдите изискванията за работа. Това е отлична опция да промениш живота си и да се развиваш с една компания от международно ниво. Тръгваме!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР