Макензи Скот - бившата съпруга на най-богатия човек в света

...
Макензи Скот - бившата съпруга на най-богатия човек в света
Коментари Харесай

Бившата съпруга на Безос се омъжи за учител

Макензи Скот - някогашната брачна половинка на най-богатия човек в света и началник на Amazon Джеф Безос, се омъжи за преподавател по естествени науки в частно учебно заведение в американския град Сиатъл, съобщи БГНЕС.
По-рано беше обявено, че някогашната брачна половинка на Джеф Безос е дарила над 1,7 милиарда $ за щедрост. Тя разказва даренията в своя блог в платформата Medium. Твърди се, че даренията са дадени на организации, работещи за тъждество сред половете, опазване на демокрацията и попречване на изменението на климата. Най-голямата сума е получена от организации, които се застъпват за расово тъждество (над 586 милиона щатски долара).
 Един от най-богатите в света съди за милиони брата на любовницата си Един от най-богатите в света съди за милиони брата на любовницата си
Основателят на Amazon Джеф Безос изиска отплата от 1,7 милиона $ от Майкъл Санчес, брат на държанка на милиардера, за правосъдни...
" През по-голямата част от живота си съм бил преподавател... Сега по щастлива случайност съм омъжена за един от най-щедрите и благи хора, които познавам, и се причислявам към нея в готовността да подари грамаден финансов запас, с цел да помогне на другите ", написа в платформата актуалният брачен партньор на Макензи Скот - Дан Джует.
Според Forbes, след развода Макензи се е трансформирала в най-богатата жена в Съединени американски щати. През 2019 година тя получи една четвърт от каузи на Безос в Amazon. Състоянието ѝ по-късно възлиза на 36 милиарда $. В класацията на 100-те най-влиятелни дами в света, съгласно изданието, Макензи заема 67-о място.

Още от ШОУБИЗНЕС:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР