Македонците са възмутени от действията на майката на Андрей Зографски

...
Македонците са възмутени от действията на майката на Андрей Зографски
Коментари Харесай

Майката на Андрей Зографски от Спаси София скочи срещу предложението на Макрон

Македонците са възмутени от дейностите на майката на Андрей Зографски от " Спаси София ". Докато тя стачкува на първа линия против френското предложение за РСМ, синът ѝ се е уредил в България. Това написа Димче Ямандиев нощес във фейсбук.



" Пълна полуда, Солза стачкува против българизацията, а Андрей, нейният наследник, живее в България и е един от водачите на Фондация " Спаси София ", написа той.

„ Северномакедонският политик Солза Гърчева се похвалила на формалната си страница, че стачкува против „ францускиот претекст “, разяснява в профила си Любомир Милошев.

" В локалната телевизия " Алфа " тя даже назовава предлагането на френското председателство асимилаторско, ползвайки нормалните македонистки и антибългарски тези. В същото време нейният наследник, Андрей, почтен младеж, е деен столичен либерал в България, деятел и част от екипа на Спаси София. И не, не се заяждам, гняв ме е на лицемерието - синът у София во европската уния, майката на барикадите в Скопие против приемане на френското предложение, тъй като обслужвало България. Госпожата или е извънреден двуличник, като съвсем цялата политическа класа в Скопие, или взима по 4к от руското/сръбското посолство в РСМ, с цел да приказва против нашата страна и Европейски Съюз. А Андрей от Спаси София кръстосва столицата ни в битка за европейска и правова България. Ако следваме логиката на майка му, он е предавник с български пасош, асимилатор и фашист. Оф, напълно се обърках. “, написа той.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР