Макар работната етика на Ник Кирьос да не е сред

...
Макар работната етика на Ник Кирьос да не е сред
Коментари Харесай

Съвети от най-неочакваното място или как Кирьос преобрази сервиса на Осака

Макар работната нравственос на Ник Кирьос да не е измежду нещата, които могат да послужат за образец на някого, то неговият начален удар сигурно е едно от нещата, които всеки тенисист би желал да има. В началото на март австралиецът организира взаимно подготвително занятие дружно с Наоми Осака, от което разгласява видео в обществените си мрежи. От него си личи по какъв начин канберецът демонстрира на четирикратната шампионка от Шлема по какъв начин да извършва сервис, като през това време японката го следи деликатно и попива всяко негово придвижване.

" Бърза подготовка в Лос Анджелис с Наоми Осака. Анализира и най-малките детайлности от сервиса ми. Желанието да се учи, демонстрирано от първенец като нея, е в действителност феноменално ", написа след това Кирьос, който на вчерашната си конференция в Маями засипа с похвали някогашната №1, споделяйки по какъв начин същински ѝ се възхищава за всичко, което прави, и се самоопредели за един от най-големите ѝ почитатели.

Разликата в постановката на началния удар на Осака се вижда и в последните ѝ дуели в Маями, което породи въпроси на публицисти към нея по отношение на това на какво се дължи смяната, като някогашната №1 недвусмислено съобщи, че точно Ник стои в основата на този развой.

" Заедно с треньора ми Вин Фисет работихме в действителност интензивно върху подаването ми, защото преди не събирах двата си крайници дружно при осъществяването. Когато тренирахме с Ник в ЛА, можех да следя техниката му на сервиране от близко. Той прави тъкмо това превъртане, след което събира краката и по този начин съумява да придаде по-голяма мощност на удара. Фокусирах се точно върху тази част от техниката. Мисля, че ми се получава сносно, тъй като в този момент ритъмът ми е по-добър отпреди ", разяснява японката.

Chill Kyrgios presser.
Says he told Naomi Osaka to slide instead of stepping the foot on the serve.
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР