Макар петричката пророчица Ванга никога и никъде да не е

...
Макар петричката пророчица Ванга никога и никъде да не е
Коментари Харесай

По света се надпреварват с пророчествата на Ванга за 2024 г.

Макар петричката пророчица Ванга в никакъв случай и на никое място да не е казвала прогнози по години, в последния месец от актуалната година, огромни международни таблоиди се надпреварват в писанията си какви пророчества е направила тя за идната 2024 година

 

Нито са нейни „ виденията “ за планетите до 5079 година, нито пък измислиците, че е предизвестила за повредата в Чернобил още при започване на 1986 година Преди тя да издъхне през 1996 година, й се приписва ясновидство за всички огромни събития на планетата и тази наклонност продължава да се уголемява с всяка последваща година.

 

Сега считани за авторитетни издания като „ Дейли Мейл “, „ Сън “, „ Мирър “ и още дузина англоезични онлайн медии се преписват в апокалиптичните предсказания, които сякаш била направила Ванга за следващата година. Руските медии вършат това още по-произволно и нормално прибавят нови и нови измислици. В Англия не престават да назовават Ванга Ангелът на Апокалипсиса, до момента в който в Германия се избира определението й като Балкански Нострадамус.

 

На Острова „ обобщават “ неразбираемо по кое време и неразбираемо дали изобщо са направени „ пророчества “ на петричкия феномен в 7 точки. На първо място всички пишат за вероятен опит за ликвидиране на Владимир Путин. Показателно е, че доста от съветските медии натъртват на това знамение. Твърди се, че Ванга предрекла, президентът на Русия Владимир Путин ще бъде погубен от някой от близкото му обграждане през идната година. Ще го наследи мъж със същото име, който ще бъде не по-малко самоуверен и съдбоносен в дейностите си, тъй като самото име означавало „ стопанин на света “. На Острова показват, че Кремъл непрестанно отхвърля спекулациите, че Путин има рак и опровергава изказванията, че здравето му се утежнява.

 

На второ място се показва сякаш предсказаното от Ванга, че 2024-та ще е година на терористичните офанзиви в Европа и това изисква огромна зоркост на европейските държавни управления. Не по-малко ужасно звучи „ пророчеството “, че „ огромна страна “ ще извърши проби или офанзиви с биологични оръжия през идната година.

 

За 2024 година петричката пророчица, наричана от някои медии по света просто „ Баба “, „ видяла “ голяма икономическа рецесия, която ще повлияе на международната стопанска система през идната година. Странно е по какъв начин Ванга сякаш показала фактори за тази рецесия като увеличение равнищата на дълга, по-нататъшно геополитическо напрежение и изместване на икономическата мощност от Запада към Изтока.

 

Ужасяващите климатични събития са наложителна част от пророчествата освен на Ванга, а и на други пророци като Нострадамус и Едгар Кейси да вземем за пример. С оглед активността на актуалните климатолози и откриватели на земната атмосфера сходни сюжети имат изцяло научно пояснение и даже не е нужно да бъдат „ планувани “ от ясновидци. Според западни медии Ванга има привидение, че през 2024 година ще се случат ужасяващи метеорологични феномени и естествени бедствия. Метеорит ще падне в Тихия океан. Това ще провокира великански талази, които ще пометат селищата по крайбрежията на няколко страни. Ще има смяна на орбитата на Земята, което нормално се случва за дълъг интервал от време. Но в случай че се случи за къс интервал от време, може да провокира голяма смяна на климата и скок в равнищата на радиация.

 

Като последващо „ предсказване “ на Ванга се показват хакерските атаки. Дали в миналото пред някого Ванга е говорила за компютри и хакерски атаки, е незнайно и неособено евентуално. Но съгласно международни таблоиди тя била предрекла, че през 2024 година ще има повишаване на хакерските атаки, защото извънредно съобразителни хакери ще се целят в жизненоважната за всяка страна инфраструктура като електрически мрежи и пречиствателни станции. Това ще е друга огромна опасност за националната сигурност.

 

И въпреки всичко не всичко е тъмно и песимистично в изброяваните „ предсказания “ на Ванга за 2024 година Голямата вест за света и човечеството би било откритието на лекарство против рака и алцхаймер. Пробивът в медицината ще е действителен и дълго чакан, планувала петричката пророчица.

 

Неясно по какъв начин Ванга сякаш направила и прогноза за други софтуерни пробиви, и по-специално в комплицираната материя на квантовите калкулации, оповестява History.со.uk.

Квантовите компютри ще се развиват бързо и ще могат да вземат решение проблеми по-бързо от обичайните компютри. Така ще се усили смисъла и ролята на изкуствения разсъдък.

Инфо: Уикенд

 

Тагове: Ванга пророчица пророчества петричката пророчица прогнози пророчества за 2024 г. пророчества Ванга
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР