Макар Мелания Тръмп да присъства на погребението на първата съпруга

...
Макар Мелания Тръмп да присъства на погребението на първата съпруга
Коментари Харесай

Търканията между двете първи дами в сърцето на Тръмп – Мелания и Ивана

Макар Мелания Тръмп да участва на погребението на първата брачна половинка на Доналд – Ивана , двете дами не всеки път са поддържали добър звук между тях .

За напрежение тях се заговаря последно през 2017 година, когато в изявление за Good Morning America Ивана загатва, че има пряк номер за връзка с Доналд в Белия дом, само че не желае да го употребява, тъй като „ Мелания е там “.

„ Не желая да провокирам никакъв тип ревнивост или нещо сходно “, изяснява Ивана, „ тъй като в действителност съм първата брачна половинка на Тръмп. Окей? Аз съм първата дама. “

В същото изявление бизнесдамата и някогашен модел споделя, че не би си разменила местата с първата дама Мелания, тъй като харесва свободата си. „ Мисля, че тя бъде във Вашингтон би трябвало да е извънредно “ , сподели Ивана. „ По-добре тя, в сравнение с аз. Бих ненавиждала Вашингтон. “

Тогавашният представител на Мелания, Стефани Гришам, назовава мненията на Ивана „ търсещ внимание, самообслужващ звук “, научаваме от.

„ Г-жа Тръмп е трансформирала Белия дом в дом за сина си Барън и президента “ , декларира Гришам. „ Тя обича да живее във Вашингтон и е удостоена с ролята си на първа дама на Съединените щати. Тя възнамерява да употребява купата и ролята си, с цел да оказва помощ на деца, а не да продава книги. “ По това време някогашната брачна половинка на президента промотира книгата си „ Да отгледаш Тръмп “.
 Мелания, Доналд и семейство Тръмп на погребението на Ивана  Мелания, Доналд и семейство Тръмп на погребението на Ивана  Мелания, Доналд и семейство Тръмп на погребението на Ивана  Мелания, Доналд и семейство Тръмп на погребението на Ивана
Ивана и Доналд се женят през 1977 година, само че разводът им настава през 90-те години поради спекулация на предприемача с Марла Мейпълс, която по-късно става втората му брачна половинка. Ивана и Доналд имат три деца - Доналд младши, Иванка и Ерик Тръмп .

Те бяха измежду присъстващите на погребението на Ивана на 20 юли в Ню Йорк . Литургията е разказана в поканите като „ честване на един живот “ и се организира в римокатолическата черква „ Св. Винсент Ферер “ в Манхатън, Горен Ийст Сайд, на пешеходно разстояние от дългогодишния дом на Ивана.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР