Макар и все още в тинейджърска възраст, Ема Радукану е

...
Макар и все още в тинейджърска възраст, Ема Радукану е
Коментари Харесай

Как се справя със славата Ема Радукану

Макар и към момента в тинейджърска възраст, Ема Радукану е към този момент първенец. През предходната година, едвам на 18, тя завоюва Откритото състезание на Америка и влезе в историята като най-младият английски състезател, печелил купата.

Оттогава насам Ема непрекъснато притегля внимание, освен това освен със спортните си триумфи, само че и като модел за ентусиазъм и подражателство за хиляди девойки по света. Заради лъчезарното лъчение и красивата визия.

Затова не е изненадващо, че тя ще се появи на корицата на идния английски брой на стилното списание ELLE за юли/август. Малко преди този момент обаче, младата шампионка разкрива редица неща, свързани както спортната ѝ кариера, по този начин и персоналния ѝ живот пред Hello.

" Когато завоювах купата от Големия шлем, родителите ми не направиха нещо огромно или необикновено, с цел да отпразнуваме успеха. Просто се прибрахме и ядохме кнедли. И толкоз ", разкрива тя. " Ние сме напълно обикновено семейство. "

Тенис звездата е родена във Англия. Но заради обстоятелството, че татко ѝ е от Румъния, а майка ѝ от Китай, не е инцидентно, че тя разсъждава върху своята мултикултурна еднаквост.

" Израснала съм тук, тъй че се усещам британка ", споделя Ема. " Но съм повлияна от другата просвета и на двамата ми родители. В основата е майка ми, която съумява да ми вдъхне почитание към всичко значимо в живота. Включително и във връзка с психическата устойчивост и мощ. При това не толкоз като афиширана убеденост, а по-скоро като едно вътрешно възприятие на религия. Смятам, че това е особено за азиатската просвета. "

След значимото си достижение, спортистката получава приветствени известия от целия свят, в това число и от Кейт Мидълтън, херцогинята на Кеймбридж. Нещо, което Ема извънредно доста прави оценка. Но все пак споделя, че най-емоционален за нея миг е бил този, в който получава писмо персонално от кралица Елизабет.

А на въпроса какво счита за желанието на стотици младежи да бъде техен модел за подражателство, Ема дава отговор: " Бих желала девойките, а и даже момчетата, да могат да ме видят на корта и по какъв начин все пак съумявам да се усмихвам и развличам. Просто бих се радвала, в случай че мога да ги вдъхновя за спорта. "
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР