Макар Джулиана Гани да роди сина си Кай преди едва

...
Макар Джулиана Гани да роди сина си Кай преди едва
Коментари Харесай

Джулиана Гани заряза бебето и замина за Куба

Макар Джулиана Гани да роди сина си Кай преди едвам четири месеца, рядко се задържа при него.

 

Скоро след появяването му отпътува за Италия, а по-късно и за Турция. Повече от явно е, че не може да трае дълго без почивки и в този момент с мъжа й Теодор Гецов са в далечна Куба. Преди няколко години русокоската посети страната за първи път и от този момент мечтаела да се върне още веднъж там.

 

Джулиана обича да се хвали, че животът й по никакъв начин не се е трансформирал след двете раждания – продължава да пътува, да се забавлява и да мисли най-вече за себе си. Големият й наследник Давид е поверен на грижите на татко му – Илиян Найденов, а дребният е изоставен на детегледачки. Освен това най-малко два пъти седмично Джулиана посещава бюти студиа.

 

Едрогърдата русокоска се хвали, че още веднъж се е стопила до 50 кила. Кълне се, че не е употребила никакви лекарства, с цел да реализира мечтаната фигура. По време на втората си бременност строго съблюдаваше с какво се храни, защото доста се опасяваше да не надебелее. Категорична е, че не е нужно всички майки да са дебели като бъчви.

 

Очевидно и тя върви по стъпките на майка си, която има няколко деца от разнообразни мъже. Риалити звездата е с много сложен темперамент и сменя мъжете си като носни кърпи. Мълвата носи, че постоянно подлага на тормоз ченгето Теодор и към този момент е съумяла да му се качи на главата. Той пък поставя по всякакъв начин старания да й угажда, с цел да не се стига до кавги. Така или другояче парите в фамилията ги изкарва силиконката.

Инфо: Уикенд

Тагове: Джулиана Гани Теодор Гецов Илиян Найденов Давид Кай
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР