Макар да е на 41 години, Фелисиано Лопес продължава да

...
Макар да е на 41 години, Фелисиано Лопес продължава да
Коментари Харесай

Фелисиано Лопес намекна за скорошно оттегляне


Макар да е на 41 години, Фелисиано Лопес продължава да играе с ентусиазма на младеж. През актуалната година това обаче несъмнено не е задоволително и испанският деец към момента не е записал победа в 11 мача на равнище ATP. Това, както и негов много любопитен коментар в Twitter, дават на почитателите съществено учредения да считат, че сезон 2022 може да се окаже последният в кариерата на някогашния №12.

Журналистът от New York Times Кристофър Клери разгласява лист на всички играчи от мъжкия и женския Тур, които споделиха „ довиждане “ на тениса през 2022. Случилото се по-късно обаче бе още по-интересно. Лопес разяснява обявата на американеца с думите „ Аз, евентуално скоро “.

Последният към този момент шампионат, в който Лопес взе присъединяване, бе ATP 250 конкуренцията в Хихон преди няколко седмици. Там испанецът, който сега е №459 в ранглистата, отпадна в първи кръг след проваляне с 3-6, 7-6(5), 4-6 от Иля Ивашка. Роденият в Толедо тенисист има седем ATP трофеи във визитката си, като последната от тях бе извоювана в Куинс Клъб през 2019 година след победа с 6-2, 6-7(4), 7-6(2) над Жил Симон.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР