Макар да бе принудена да пропусне Australian Open заради контузия

...
Макар да бе принудена да пропусне Australian Open заради контузия
Коментари Харесай

Томлянович засне фотосесия за Vogue


Макар да бе принудена да пропусне Australian Open поради травма в коляното, Айла Томлянович въпреки всичко стартира с положителни страсти новата година. Родената в Хърватия тенисистка, която от няколко години играе за Австралия, бе една от звездите в упования с голям интерес сериал на Netflix „ Break Point “, а малко по-късно снима стилна фотосесия за списание Vogue.

„ Все още не мога да допускам, че го направихме, Vogue Australia. Помня, че по време на фотосесията си мислех, че ще допускам, едвам когато видя фотосите. Много съм ви признателна “ – написа международната №35 в Instagram.

Томлянович изпрати мощна 2022, в която записа два следващи четвъртфинала на Големия шлем (Уимбълдън и US Open), като също така нанесе последното проваляне в кариерата на Серина Уилямс в третия кръг в Ню Йорк. Живеещата в Бока Ратон тенисистка щеше да е най-високо ранкираната австралийска тенисистка на Australian Open, само че контузията ѝ промени нещата.

Томлянович не разкри по кое време тъкмо ще се завърне в Тура, като показа само, че това ще се случи, едвам когато е изцяло възобновена.

Кадри от фотосесията на Айла Томлянович за Vogue можете да видите в нашата изложба.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР