Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков застана пред медиите минути

...
Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков застана пред медиите минути
Коментари Харесай

Наско Сираков: Напът съм да изстрелям Левски в друга орбита, феновете трябва да са спокойни

Мажоритарният притежател на Левски Наско Сираков застана пред медиите минути след края на общото заседание на акционерите в " Синия клуб ", на което самият той разгласи, че ще " изстреля клуба в друга орбита ".

Думите на Сираков са свързани с възможната договорка за придобиването на Левски, само че легендата на " сините " отхвърли да разкрие повече елементи.

" Напът съм да завърша диалози и да изстрелям Левски в друга орбита. Когато има нещо готово и приключено ще срещна цялата синя общественост. Бомби и фойерверки не мятам в никакъв случай. Има интерес от много места за реклама и спонсорство. Дължа пояснение на цялата " синя " общественост почитам безусловно всеки един със " синята " концепция. Като има нещо ще го разглася публично ", съобщи Сираков.

Освен това някогашният футболист увери, че няма никакви проблеми сред него и старши треньора на отбора Станимир Стоилов или изпълнителния шеф Иво Ивков.

" Феновете би трябвало да бъдат спокойни. Не съм се скарал с Мъри Стоилов. Вчера бяхме към 3 часа дружно. С Мъри не могат да ни скарат, въпреки че се пробват, както и с Ивков. Виждам, че се пишат някакви нелепости ", приключи Наско Сираков.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР