Мажоритарният собственик на Левски - Наско Сираков - предизвика полюсни

...
Мажоритарният собственик на Левски - Наско Сираков - предизвика полюсни
Коментари Харесай

Илиана Раева отвърна на критиките заради обувките с надпис “Гунди

Мажоритарният притежател на Левски - Наско Сираков - провокира полюсни отзиви по време на откриването на Бизнес клуб " Левски ". Сдружението има за цел да събере хора с по-сериозни финансови благоприятни условия, които да подкрепят клуба при погашение задълженията към Национална агенция за приходите.

На събитието Сираков бе в костюм и черни обувки. От външната страна на дясната бе изобразена емблемата на Левски, а на лявата грееше в синьо " Гунди ". Противниците на легендата на столичния гранд го нападнаха, че това е светотатство по отношение на Футболист №1 на ХХ век.
 Основен състезател на Левски на линия за мача с Берое
Основен състезател на Левски на линия за мача с Берое

Заниманието се организира пред погледа на ръководителя на УС на клуба Даниел Боримиров

Застъпниците на голмайстор №1 на Левски за всички времена, обаче регистрираха, че ликовете и имената и на други велики футболисти и спортисти греят на разнообразни модели обувки, написа " Котаспорт ".

" Само с най-великите - Марадона, Гунди, Майкъл Джордан ", написа във Facebook брачната половинка на Сираков - Илиана Раев. Настоящата шефка на родната художествена гимнастика добави и фотоси на обувки с ликовете на може би най-великите футболист и баскетболист - Марадона и Джордан.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР