Мажоритарният собственик на Левски - Наско Сираков, че десетте процента

...
Мажоритарният собственик на Левски - Наско Сираков, че десетте процента
Коментари Харесай

Левски пуска в продажба част от акциите, предвидени за Тити Папазов

Мажоритарният притежател на Левски - Наско Сираков, че десетте % клубни акции, които ще бъдат пуснати в свободна продажба са от тези тридесет, които преди време бяха отредени за Константин Папазов.

Макар и към момента да не ги е получил публично, баскетболният експерт не е основал спънки, точно част от неговия дял да попадне в владеене на " синята " общност.

" През тези две години и половина се изплатиха извънредно доста пари към треньори, футболисти, контрагенти, компании. За сметка на тези пари най-потърпевш беше Национална агенция за приходите. Те останаха на опашката, само че в случай че не се бяхме разплатили с всички тези хора, Левски нямаше да има лиценз и да съществува. Сега приоритет номер 1 е изчистване на отговорностите към страната. До момента за към 10-12 дни са събрани 188 хиляди лв.. Всички тези пари до една стотинка отиват непосредствено за погасяване на отговорностите ни към Национална агенция за приходите. Като втора стъпка взехме решение да лимитираме 10 % от акциите. Посъветвах се с Тити Папазов от неговите 30 % да пуснем 10 в продажба. Получих отговора му на секундата ".
 Сираков: Във вторник с Мъри ще приказваме за насъбраните задължения, заповядайте с картечниците
Сираков: Във вторник с Мъри ще приказваме за насъбраните задължения, заповядайте с картечниците

Ще бъдат изнесени данни за натрупването на задълженията на клуба през последните години
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР