Мажоритарният собственик на Левски – Наско Сираков, посочи основните цели

...
Мажоритарният собственик на Левски – Наско Сираков, посочи основните цели
Коментари Харесай

Сираков: Последните месеци погасихме 3 милиона лева на НАП

Мажоритарният притежател на Левски – Наско Сираков, уточни главните цели в клуба все още. „ Да почистим Левски от всички отговорности и да градим тим, с който на 100% да се борим за купата “, показа ръководителят за БГ Радио.

„ Аз съм учил финанси, само че не обичам да се занимавам с неща, с които има по-добре готови хора от мен, такива има в клуба. Като цяло би трябвало да сме спокойни.

Последните 5 месеца сме погасили над 3 милиона, може би и повече, от отговорностите ни към Национална агенция за приходите. Надявам се скоро да имаме съглашение с организацията, което ние да изпълняваме “,

стартира Сираков.

Евротурнирите

„ Мисля, че Айнтрахт е прекомерно огромна хапка за нас в този миг. Най-нормалното нещо се случи, тъй като ние не можем да изтъкнем нито една причина за какво би трябвало ние да ги отстраним. Далеч сме още от тяхното равнище, би трябвало да се работи доста в България, с цел да стигнем до тези клубове. С треньора Николай Костов се познаваме от 35 години и мисля, че изборът ми беше добър и верен. Той го потвърждава с работата си в клуба “, продължава Вълка.

 Цунами Левски против Пирин Източник: Левски

Трансфери

„ Аз няма да влизам в детайлности, водят се диалози с всички фуболисти, на които им изтичат договорите. Дори да има такива, които не желаят да възобновят договорите си – това е техен проблем. Нито Николай Костов ми е извивал ръцете за нови играчи, нито диря централен нападател. Ние имаме двама. Бари още се възвръща и се надявам до 3 месеца да го видя в игра. Трансферният прозорец завърши, каквото и да приказваме в този момент, към този момент е минало. Не е имало някакъв специфичен интерес, който да ни задоволява. Целта ни беше да запазим тима и да се представим оптимално добре в шампионата. “

„ Аз не се греша в правенето на състава. Ники се оправи доста добре, имаме отлични млади вратари. Всичко е в ръцете на Николай Костов “.

Целите

„ Това генетично е заложено в клуба. Аз не обичам да слагам цели пред футболистите, за мен е най-съществен идващият мач с Крумовград. Стъпка по стъпка ще отидем там, където сме си заслужили. Зависи си от нас. Първенството е много забавно, има 4-5 тима с съвсем изравнени благоприятни условия. За нас най-съществен е идващият мач “, добави мажоритарният притежател на Левски.

 Снимка: Официален уебсайт на Левски
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР