Мажоритарният собственик на Ботев (Пловдив) Антон Зингаревич е инвестирал голяма

...
Мажоритарният собственик на Ботев (Пловдив) Антон Зингаревич е инвестирал голяма
Коментари Харесай

Антон Зингаревич дал заем от 10 милиона лева на Ботев

Мажоритарният притежател на Ботев (Пловдив) Антон Зингаревич е вложил огромна част от парите под формата на заем. По този метод клубът е задлъжнял към него с над 10 милиона лв.. Това стана ясно след срещата, която почитателите организираха на централната естрада на " Колежа " във вторник, съобщава plovdivnews.

На нея бултрасите дадоха на Зингаревич две седмици период до края на трансферния прозорец да направи селекция и да вдигне тима.

Преди дни строителят на стадион " Христо Ботев " Илиян Филипов прикани съветския предприемач да почисти отговорностите на клуба и да даде акциите за 1 лев, за колкото ги е взел. Той упрекна боса в 16 неистини, а престрелките в медиите сред двамата се ускориха в последните дни.
 Наследникът на Генчев с първа подготовка
Наследникът на Генчев с първа подготовка

Към главната група от футболисти се причислиха Антоан Бароан и Амаду Думбуя

Една от най-старите фенски групи на Ботев Пловдив - Бригада Тракия, употребява формалната си страница във фейсбук, с цел да изрази своята позиция за протичащото се в клуба. " Не можем да останем безучастни от протичащото се в обичания ни клуб. Категорично заявяваме, че институцията Ботев Пловдив не заслужава мястото във краткотрайното класиране, и настояваме " радикалните " промени да продължат, като същите да бъдат изразени и с резултати в най-кратък период! Институцията Ботев Пловдив не би трябвало да бъде заобиколена от интриги от най-ниско равнище, поругаващи достойнството на генерации ботевисти, популяризирали клуба ни! Заявяваме, че ще се борим до финален мирис клубът ни да не бъде въвличан в реципрочните ползи на уредени мачове, финансово облагодетелстване и разглеждане на жълто-черното общество като електорат! Апелираме простащината, интригантите и подмолните ползи в комбиниране с политиката да стоят вън от нашият дом! ", написаха от организацията.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР