Мъжкият национален отбор на България по волейбол ще се изправи

...
Мъжкият национален отбор на България по волейбол ще се изправи
Коментари Харесай

България излиза срещу Канада в търсене на втори успех в Лигата на нациите

Мъжкият народен тим на България по волейбол ще се изправи против Канада във втория си мач от втората седмица на шампионата Лига на нациите, която се организира във френския град Орлеан. Срещата е на следващия ден, 22 юни, от 17:30 часа българско време.

Нашите изгубиха първия си дуел в Орлеан от Бразилия с 0:3 гейма. Възпитаниците на Пламен Константинов бяха равностойни на Селесао в откриващия гейм, в който отстъпиха с 22:25, само че по-късно бяха надиграни от противника надлежно на 17 и 15 точки.

Срещу „ кленовите листа “ родните национали ще търсят втория си триумф в тазгодишното издание на конкуренцията, откакто до тук взеха само мача си със Словения, освен това с 3:0 гейма. „ Трикольорите “ обаче позволиха четири провали в останалите си срещи, в това число от Китай и Полша с по 2:3 гейма, както и от домакините на първия шампионат Япония с 0:3, и във вторник вечерта от Бразилия със същия резултат.

България заема все още 11-та позиция в подреждането с актив от пет точки, до момента в който канадците са предпоследни с едвам два пункта. Лидер е Япония – „ самураите “ нямат неверна стъпка и са водачи с цялостен актив от 18 точки след шест поредни победи. До края на втората седмица в Орлеан волейболистите ни ще играят още с Аржентина и Куба.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР