Мъжката половина на човечеството се натъкна на доста приятна гледка

...
Мъжката половина на човечеството се натъкна на доста приятна гледка
Коментари Харесай

Владимир Зомбори облада Луиза Григорова пред очите на съпруга й

Мъжката половина на човечеството се натъкна на много приятна панорама тези дни, откакто HBO включи в новата си стратегия българския филм „ Игра на доверие “ с взривяваща еротична сцена сред двамата най-известни артисти у нас – Луиза Григорова и Владимир Зомбори.

 

В кулминационната точка на лентата има близо 2-минутна фамилиарност сред двамата артисти, които във кино лентата играят фамилна двойка. В началото те доста се обичат, само че на финала маските падат и се оказва, че героинята на Луиза е жертва на домашно принуждение. Това е и повода, заради която във въпросната сцена хубавицата е обладана срещу волята й и става апатична към потящия се над нея брачен партньор.

 

Най-странното в цялата тази обстановка е, че проникването на Зомбори в Луиза на „ задна прашка “ е детайлно снимано, а мъжът на Григорова – Мартин Макариев освен участвал на снимането на сцената, а даже персонално стимулирал брачната половинка си да се отпусне и да не се тормози. На Зомбори, който също е фамилен – женен е за актрисата Весела Бабинова, също му се наложило да резервира хладнокръвие пред камерите.

 

Прави усещане, че по време на интимната сцена, Зомбори не допира нито един път стегнатите гърди на Луиза, евентуално тя е поискала по този начин. Няма обаче никакво подозрение, че половата сцена е една от най-горещите в родното кино и е снимана в действителност виртуозно, още повече поради обстоятелството, че сред двамата артисти няма никакви интимни връзки, както нормално се случва по време на снимачния развой.

 

Филмът към този момент е включен в програмата на платформата НВО и може да се гледа както в главната стратегия, по този начин и от клиентите. Продуцент на лентата е актрисата Яна Маринова, изпълняваща една от централните функции в продукцията.

Източник: Уикенд  

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР