Мъжете спортуват повече от жените, показва ново изследване, цитирано от

...
Мъжете спортуват повече от жените, показва ново изследване, цитирано от
Коментари Харесай

Дами, засрамете се, мъжете спортуват два пъти повече

Мъжете спортуват повече от дамите, демонстрира ново проучване, представено от БГНЕС, съгласно което единствено една на шест дами е физически дейна.

Може би не желаят да ги видят да се потят на обществени места или пък не харесват публичните съблекални, само че статистиката демонстрира, че дамите поставят по-малко старания, с цел да бъдат във форма.

Изследванията дават да се разбере, че единствено една на шест дами се е упражнявала постоянно в детството си спрямо всеки трети мъж, който е спортувал. Три на всеки пет дами признават, че в никакъв случай не са били физически дейни – двойно повече, в сравнение с мъжете.

Изследването демонстрира още, че в юношеските си години единствено една трета от мъжете не са спортували. Според данните дамите, които се упражняват постоянно, вършат по 48 тренировки годишно, до момента в който при мъжете визитите на фитнеса са приблизително 65 пъти годишно.

Въпреки отрицателните резултати за нежния пол, 3/4 от дамите признават, че желаят да вършат повече за фигурата си, само че практиката демонстрира, че дамите залагат по-често на диети.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР