Мъжете, които притежават плътна и гъста брада най-често са обвързани

...
Мъжете, които притежават плътна и гъста брада най-често са обвързани
Коментари Харесай

Мъжете с брада изневеряват най-малко

Мъжете, които имат плътна и гъста брада най-често са обвързани и не са склонни към флиртове.

Според едно неотдавна извършено изследване от университета в Куинсленд, мъжете с брада са улегнали и съществено обвързани , до момента в който тези без брада не съставляват интерес за дамите, които търсят зрели връзки.

Връзката сред лицевото окосмяване и склонността към невярност на пръв взор наподобява странна, само че съгласно учените е извънредно разумна.

Жените асоциират брадата с неустрашимост, отговорност и убеденост.  Причината за това е, че брадата има способността да замаскира прекомерно мъжествените черти на лицето като мощната и добре завършена долна челюст, както и брадичката с трапчинка. А съгласно изследването точно тези черти са най-привлекателни за женската публика . Когато мъжът няма брада, тези черти на лицето са ясно забележими ( от всички дами ) и надлежно мъжът се възползва точно от тези свои качества, с цел да притегли евентуална или нова партньорка.

 Мъжете с брада изневеряват минимум

Следователно, дамите, които желаят да се обвържат съществено, няма да изберат мъж без брада, защото той символизира несериозно отношение и податливост към непрекъснати флиртове. 

Мъжът с брада, въпреки това, излъчва доминантност, което основава възприятие на сигурност у дамата и по този начин тя го приема като сериозен и непрекъснат сътрудник.  За това свидетелстват и резултатите от изследването, в което почти 8500 дами са отсъдили, че мъжете с брада са освен най-сексапилни, само че и че имат максимален късмет да минат под венчилото.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР