Мъжът, потрошил пет автомобила на паркинг в Тракия преди две

...
Мъжът, потрошил пет автомобила на паркинг в Тракия преди две
Коментари Харесай

Мъжът, потрошил автомобили на паркинг в Тракия, вече плаща щетите

Мъжът, потрошил пет автомобила на паркинг в " Тракия " преди две години, стартира да заплаща вредите на потърпевшите лица, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg .

Иван Иванов е предаден на съд за това, че при ръководство на БМВ Х5 след приложимост на алкохол по несъобразителност е предизвикал обилни имуществени вреди на колите. През нощта на 7 против 8 октомври 2019 година подсъдимият посетил заведение в " Тракия ", където консумирал доста количество алкохол. Към 03:00 ч. се качил на Х5-ицата, само че не могъл да я овладее и блъснал поредно петте автомобила. Химическата експертиза е открила 2.12 на хиляда централизация алкохол в кръвта. 

Според автотехническата експертиза материалните вреди са на обща стойност 11 565,56 лева.  Виновникът заявява почтеност и благосклонност да поправи стореното като посредством юриста си съобщи предпочитание да възвърне вредите на всички потърпевши и пред съдията съобщи 1100 лева на единствения присъстващ в залата  потърпевш. По предписание на съда за идващото съвещание ще бъдат подготвени информации от застрахователната компания на подсъдимия какъв брой средства и на кого са платени, с цел да се обясни би трябвало ли да се доплаща.

След изясняване и изчистване на финансовия въпрос наказателното произвеждане по това обвиняване ще бъде прекъснато. За шофиране след приложимост на алкохол Иванов изиска да подписа съглашение с прокуратурата. Това може да стане на идващото съвещание, планувано за 18 февруари.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР