Мъжът на Гери Малкоданска - Алекс Ковачев, посети яхтеното изложение

...
Мъжът на Гери Малкоданска - Алекс Ковачев, посети яхтеното изложение
Коментари Харесай

Интригите тръгват! Спипаха репортерка от На кафе и мъжа на...

Мъжът на Гери Малкоданска - Алекс Ковачев, посети яхтеното ревю в Монако дружно с репортерката Ася от " На кафе ". Слухове побързаха да ги вкарат в конспирация, само че се оказа, че двамата са на ревюто само по работа.

Репортерката на Гала е в Монако, с цел да отрази най-престижното събитие на годината - " Монако яхт шоу ", което всяка година на пристанище " Херкулес " събира на едно място елита на света и демонстрира най-луксозните и красиви яхти. На тях не може да се качи всеки, а само звезди и евентуални купувачи.

Предаването " На кафе " също получи привилегията да покаже на феновете си първокласните играчки с помощта на дизайнера Алекс Ковачев, който е работил по пет от лодките на ревюто.

" Правили сме лодки и преди този момент, само че се усещаме привилегировани от тази опция. В момента работим върху пет яхти ", показа сполучливият дизайнер и разноски Ася из една от най-луксозните лодки.

На яхтеното ревю в Монако могат да бъдат засечени звезди като Леонардно ди Каприо, Анджелина Джоли, Джони Деп, Бионсе и Джей Зи, само че съгласно Алекс Ковачев собственсотта на тези първокласни играчки е на хора от бизнеса, а международните звезди ги наемат за дни или седмици първокласно премеждие, написа show.blitz.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР