Мъжът, крил смъртта на майка си 10 месеца, споделя, че

...
Мъжът, крил смъртта на майка си 10 месеца, споделя, че
Коментари Харесай

Мъжът, крил смъртта на майка си 10 месеца, споделя, че без пенсията й нямало как да оцелее  

Мъжът, крил гибелта на майка си 10 месеца, споделя, че без пенсията й нямало по какъв начин да оцелее. Той проговори пред Bulgaria ON AIR. В продължение на 10 месеца 49-годишният Цветелин не споделил на никого, че майка му е умряла. Целта била да продължи да получава пенсията ѝ, която била към 500 лева

Първи се усъмнили, че има нещо неправилно в близкия магазин, откъдето мъжът купувал памперси за болната си майка.

" Какво да направя, с цел да взимам пенсията. Нямам приходи, нали сме живели с една пенсия ", описа синът Цветелин Димитров.

Цветелин е незает и гледал майка си, която била на легло от няколко години. От близкия магазин пазарувал с банковата ѝ карта, по която превеждали пенсията. Продавачките първи се усъмнили, че нещо не е наред.

" В локалния магазин няколко индивида се бяха събрали и разясняват. Съвсем инцидентно влязох и ми споделиха, тъй като той преди е пазарувал консумативи, била е на памперси ", уточни кметът на с. Манастирище Атанас Атанасов.

За да не се усъмни никой, Цветелин траял да прави ежедневните си отговорности.

" Сам съм се борил 5 години. И да скърбя, мога ли да върна майка си ", акцентира Цветелин Димитров.

В къщата, в която гледал майка си, от дълго време нямало нито ток, нито вода, а съседи споделят, че постоянно са му помагали.

" Той е пиянде. Днес най-малко по половин, едно кило ракия. Той няма ток, няма вода. Искал ми е пари и съм му давал доста, и олио, и какво ли не ", сподели съседът Иван Борисов.

Хората в село Манастирище са потресени от случилото се.

Проведени са разпити в полицията, само че в този момент Цветан е освободен.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР