Мъжът излязъл от затвора в края на ноември миналата година

...
Мъжът излязъл от затвора в края на ноември миналата година
Коментари Харесай

Мъж, излязъл наскоро от затвора, отново посегна на сина и майка си в Казанлък

Мъжът излязъл от пандиза в края на ноември предходната година и незабавно нарушил възбраната да приближава майка си и сина си

Районна прокуратура – Стара Загора е привлякла като обвинен 32 годишен мъж за това, че на 23 декември 2022 година в град Казанлък не е извършил заповед за отбрана от домашно принуждение, с която е длъжен да се въздържа от осъществяване на домашно принуждение над майка си на 54 година и сина си на 15 години.

От обвиняването показват, че действието е осъществено наново. 32 годишният е неведнъж осъждан за закононарушения срещу собствеността. В края на ноември е излязъл от пандиза, след което незабавно нарушава наложената му възбрана да върви в дома си и да приближава майка си и сина си на по-малко от 80 метра.

В резултат на повторното деяние му е повдигнато обвиняване. Наблюдаващият прокурор е внесъл за разглеждане в съда искане за взимане на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на 32 годишния мъж.

Впоследствие Районен съд Казанлък е определил мярка за неотклонение „ домакински арест “, която ще бъде обжалвана от прокуратурата.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР