Мъжът е готов да понесе почти всичко, ако наистина е

...
Мъжът е готов да понесе почти всичко, ако наистина е
Коментари Харесай

Това женско поведение отблъсква мъжете

Мъжът е подготвен да понесе съвсем всичко, в случай че в действителност е влюбен.
Но от време на време мъжете прекъсват връзка даже с доста привлекателно момиче. Какво ги отблъсква и какви неточности вършат дамите? Ето какво споделят психолозите:

Непрекъснато акцентира своите дефекти
Ако дамата непрестанно се оплаква с вярата, че мъжът ще я поддържа, това не оказва помощ да я обича повече, по-скоро противоположното - той ще се напрегне и в един миг ще се замисли дали има потребност от подебен вид жена. Не забравяйте, че мъжът желае да се гордее с жена си.

Ревнува без причина
Проблемите със самочувствието предизвикат някои дами към недомислени дейности. Маниакалното предпочитание да ревизира къде е бил, с кого е приказвал и за какво е просрочен, ще накара мъжа просто ще се отдалечи. Прекалената недоверчивост нервира всички, изключително мъжете, които няма какво да крият. Помислете дали в действителност имате причина да ревнувате или вътрешното безпокойствие не ви напуща.

Постоянно се подиграва на колегата си
Постоянните смешки и насмешки вбесят даже най-спокойните хора. Мъжете не търпят насмешки даже от околните си. Още по-лошо е, в случай че го обиждате пред приятелите му. В тези случаи ви чака скандал, а в други даже разлъка. 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР