Мъжът, държал заложници в село Вълково, се е самоубил в

...
Мъжът, държал заложници в село Вълково, се е самоубил в
Коментари Харесай

Мъжът, държал заложници в село Вълково, се е самоубил в ареста

Мъжът, държал заложници в село Вълково, се е самоубил в ареста, заяви NOVA.

Той беше арестуван за 72 часа.

Във вторник мъжът, който е от Лом, дошъл с такси пред къщата на някогашната си възлюбена. След следващата препирня, сърдит, извадил противозаконен револвер и прострелял татко й.

Двамата имали спор от години. Той не смълчан даже и откакто стрелецът се разделил с дъщерята на жертвата си. След като прострелял съперника си в ръката Цветан се барикадира в къщата дружно с някогашната си другарка, с цел да я принуди да влезе в жилището. Мъжът я заплашил с противозаконния револвер.

Двамата нямали деца, само че дамата има няколко от различен мъж и те са при него.

В продължение на няколко часа ломчанинът държеше като заложници някогашната си другарка и майка й на таванския етаж. Той излъчваше протичащото се онлайн в своя фейсбук профил. От видеото се виждаше, че с изключение на двете дами, на втория етаж с белезници е закопчан трети пленник. По думите на причинителя той бил техен комшия.

В сряда Окръжна прокуратура – Благоевград, му повдигна обвинявания за осъществени четири закононарушения – опит за съзнателно ликвидиране, отнемане от независимост в изискванията на домашно принуждение, закана с ликвидиране и безчинство.

От Министерство на вътрешните работи оповестиха, че Цветан е престъпно проявен, имал психическо заболяване.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР