Мъж в Босна убива бившата си съпруга, публикувайки го в Instagram, и още 2 души, преди да отнеме живота си

...
Мъж в Босна уби бившата си съпруга, чието убийство той
Коментари Харесай

Мъж в Босна уби бившата си съпруга, чието убийство той публикува на живо в Instagram и още двама души, докато бягаше, преди да посегне на живота си

От Associated Press, 11 август 2023 г., 9:14 ч.

САРАЕВО, Босна -Херцеговина -- Мъж в Босна уби бившата си съпруга, чието убийство публикува на живо в Instagram, и други двама души, докато бягаше, преди да посегне на живота си в петък, според полицейски и медийни съобщения.

В изявление на полицията в североизточния босненски град Тузла се казва, че освен тримата убити, други трима души са били ранени преди убиецът „да се самоубие, след като е бил открит и преди да бъде задържан."

Полицията не предложи веднага повече подробности.

Мъжът, идентифициран от босненските медии като Нермин Сюлейманович от североизточния босненски град Градацац, първо публикува изключително обезпокоително видео в Instagram в петък сутринта, казвайки на зрителите, че са би видял убийство на живо.

Видеото показва как той взема пистолет и изстрелва куршум в челото на жена. Също така във видеото може да се чуе плач на дете наблизо.

По време на полицейския обиск заподозреният публикува друг видеоклип в Instagram, като твърди, че е стрелял поне други двама души, докато бягат.

Източник: abcnews.go.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР