Мъж твърди, че е бил нападнат във влака от София

...
Мъж твърди, че е бил нападнат във влака от София
Коментари Харесай

Мъжът, който твърдеше, че е бил нападнат във влака София - Варна: Скандалът беше между кондукторката и мен

Мъж твърди, че е бил атакуван във влака от София за Варна. Пътник от прилежащо купе му нанесъл удари с пестник в лицето и корема, до момента в който кондукторката стояла безучастно и следила побоя. Именно тя предизвикала офанзивата, твърди пострадалият. Скандалът тръгнал, откакто кондукторката му направила забележка, че се е заключил в купето. Мъжът обаче твърди напълно друго.

" Бях атакуван от незнайно лице. Скандалът беше сред кондукторката и мен. Влизайки в купето, тя дърпа вратата и си мисли, че е заключена. А, в действителност, самите порти във всички композиции заяждат. Влиза, застава по средата и ми държи сметка. Пита ме: " Защо вратата не се отваря, за какво заключи? " Аз отговорих: " Госпожо, не се заяждате с мен. Моля, изпълняйте си служебните отговорности ", изяснява пострадалият Георги Георгиев.

Той изяснява, че по време на размяната на реплики сред кондукторката и него се намесва неизвестен мъж от прилежащото купе. " Той попита за какво крещим. Попита дали знаем, че във вагона има дете. Аз го помолих да напусне купето ", уточни Георгиев, съгласно който по-късно почнало насилието. Твърди, че е получил удари в слепоочието и корема.

Директорът " Оперативна активност " в БДЖ инж. Анатолий Атанасов изясни, че по случая тече вътрешна инспекция. " Малко преди влизането на влака в гара Стамболийски пасажер търси подпомагане от началника на влака, като пред него се обажда на полицията. В гара Пловдив ги чака полиция. Двамата пасажери, сред които е зародил абсурдът, както и очевидец, са свалени. Към оня миг пасажерът не е предявил искания ", уточни той пред NOVA.

Ако бъдат открити непозволени или непрофесионални дейности от страна на чиновниците на БДЖ, ще им бъде потърсена дисциплинарна отговорност. Според инж. Атанасов не е допустимо кондукторът и пасажерът да са влезнали в пререкания поради заялата врата. " Нашите сътрудници всеки ден отварят тези порти и са най-ясно, в случай че има проблем ", посочи шефът в БДЖ.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР