Мъж системнообиразаведения в София, предаваNOVA. Само за няколко дни е

...
Мъж системнообиразаведения в София, предаваNOVA. Само за няколко дни е
Коментари Харесай

Мъж системно обира заведения в София

Мъж системнообиразаведения в София, предаваNOVA. Само за няколко дни е сниман три пъти в три разнообразни ресторанта да краде.

На видеото от охранителните камери се вижда по какъв начин той влиза в едното заведение за бързо хранене и разрушава касата, от където отмъква1000 лева На второто видео се вижда по какъв начин с група от още няколко момчета изпочупват заведението и крадат стока и длъжностен телефон.

Собственикът на едно от обраните заведения описа пред камерата ни, че крадецът е отворил касата и евзел оборота,без даже да се тормози от камерите. Срещу апаша е формирано досъдебно произвеждане от Първо районно ръководство в София.

Радин Димитров е притежател на друго заведение, което е потърпевшо от обирджията. Той е разгласил пост във Фейсбук, откакто ресторантът му бил посетен отнедоброжелателя.

С него се свързали притежатели на другидве заведениясъс същите недоволства. Потърпевшите се надяват полицията да разпознае мъжа от записите и той да понесе отговорност за дейностите си./Телеграф

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР