Мъж отива на съд за убийството на 72-годишен мъж, чието

...
Мъж отива на съд за убийството на 72-годишен мъж, чието
Коментари Харесай

Труп на балкона: Мъж отива на съд за убийство в столичния ж.к. „Обеля“

Мъж отива на съд за убийството на 72-годишен мъж, чието тяло беше намерено на балкона на апартамент в столичния ж.к. „ Обеля “.

Според прокуратурата претекстът за закононарушението е отнето жилище.

Случаят е от 30 октомври и за убийството е арестуван 43-годшният обвинен.

Той към този момент е упрекнат за тежкото закононарушение и на следващия ден прокуратурата ще изиска непрекъснатия му арест от съда, оповестява прокуратурата.

Кавгата към причинителя и жертвата му се завъртяла към това, че възрастният мъж се договорил с майката на 42-годишния мъж за това да изплати жилището им и то да бъде записано на негово име.

Майката се съгласила, само че при изискване, че след това жилището ще остане за сина ѝ

Преди време мъжът споделил, че би трябвало да се направи ремонт. Жената краткотрайно напуснала жилището със сина си. През това време мъжът сменил заключващите механизми и когато дамата се върнала, не съумяла да влезе.

Повикали полиция, почнали и каузи за повреждане на договорката. Семейството (майката и синът ѝ) нямали опция да платят на юрист, с цел да продължи делото за собствеността.

В момента не е ясно на какъв стадий е процесът, написа Българска телеграфна агенция.

На 30 октомври синът отишъл при мъжа, позвънил на вратата. Предполага се, че е бил пуснат да влезе, тъй като няма следи от щурм.

Разследването допуска, че възрастния мъж е извадил нож и опитал да нападне по-младия от него мъж. По ръцете на по-младия мъж имало следи от пострадвания.

Предполага се, че младият мъж взел ножа и нападнал по-възрастния. По тялото на убития са открити редица пострадвания, част от които дълбоки рани в региона на сънната артерия и далака.

След закононарушението мъжът се обадил на майка си обяснил, че ще би трябвало да се почиства обект. Взел препарати и се върнал в жилището, където, съгласно прокуратурата, заличавал следи.

Тялото на убития възрастен мъж било завито в няколко одеяла. След това било извадено на една от терасите на жилището.

Директорът на столичната полиция Любомир Николов сподели, че в годините имало доста случаи на домашно принуждение, когато фамилията живеело дружно.

По тялото на убития има 38 прободни рани. Това приказва за събирано предпочитание за възмездие, сподели Николов.

Преди да изкара натрупа на балкона, мъжът опитал да изкъпе тялото на убития, с цел да заличи следите.

Майката също видяла натрупа, прилошало ѝ. И двамата не са подали сигнал в полицията.

Извършителят не е се е опитал да избяга. Продължил живота си по нормалния метод до деня на ареста, сподели още Любомир Николов.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР