Мъж от Шумен моли за съдействие за залавянето на вандал,

...
Мъж от Шумен моли за съдействие за залавянето на вандал,
Коментари Харесай

Търси се вандал, рязал гуми на кола в Шумен

Мъж от Шумен моли за подпомагане за залавянето на варварин, който нарязал гумите на фамилния му автомобил. Инцидентът се повтаря за повторно в границите на 2 месеца.

Валери Димитров от Шумен няма въодушевление да чества Нова година. Той е осъмнал с 4 нарязани гуми на фамилната кола, паркирана пред кооперация на ул. "Отец Паисий ".

"Излязох и видях, че едната е спаднала, по-късно забелязах, че и четирите са срязани. Нараняванията са единствено външни, само че съгласно Валери - рискови. Какво ще стане, в случай че потегли към Варна със 120 и се сцепи гумата? Това за мен е опит за ликвидиране ", споделя мъжът пред Дарик.

Той недоумява кой може да е направил действието.

Валери работи в магазин за авточасти и изключва работата си като претекст. Преди време обаче имал пререкания със съседи за паркоместата.

Колата била спряна пред техния гараж, споделя той и добавя, че след случая изискал видеозапис от близката камера. На него се вижда мъж с маска, който първо се навежда от дясната страна на колата, а по-късно от лявата. После се скрива в тъмното.

Според Валери, мъжът накуцва. Ако някой може да познае индивида по контур, ще е добре, споделя мъжът. Той към този момент е подал сигнал в полицията. През октомври две от гумите отново бяха срязани, отбелязва той. Негови познати пък позволяват, че срязването може да е от скалпел. Тогава също бил подаден сигнал, само че следствието било прекъснато, изяснява Валери.

Предишната му кола - Опел, също станала жертва на вандализъм. Не е обикновено, споделя мъжът и добавя, че ще се радва, в случай че някой помогне с информация кой може да е причинителят.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР